Saznajte više o svojoj koži | Bepanthen

Saznajte više o svojoj koži

Premda ju često uzimamo zdravo za gotovo, koža je naša veza sa svijetom. Ako s njom nije sve u redu, to može jako utjecati na naš život.

unuk i djed se drže za ruke

Upoznajte svoju kožu

Koža - taj najveći organ na tijelu - je čudesna. Štiti nas od vanjskog svijeta, a opet povezuje s ljudima i stvarima koje volimo. Ovdje možete saznati više o koži i čestim kožnim tegobama.

beba na krevetu

Dječja koža

Na svijet ste donijeli jedno malo biće i istog ste se trena ponovno zaljubili. Ovdje možete saznati kako se brinuti o osjetljivoj dječjoj koži.

mazanje kreme na atopijsku kožu

Ekcem

Osjećate svrbež koji ne prestaje. Imate nevjerojatan poriv za češanjem, ali znate da će vam to pružiti tek kratkoročno olakšanje. No i za vas je posebno težko kad se s tim tegobama bori vaše dijete. Ovdje možete saznati više o ekcemu.

Dodatne informacije

Roditelj stavlja flaster na dječje stopalo

Manje ozljede

U savršenom svijetu nikada nam se ne bi događale nezgode, no činjenica je da su porezotine, ogrebotine pa čak i opekline dio svakodnevnog života. Kliknite ovdje za više informacija o različitim vrstama manjih ozljeda i odgovarajućim načinima njihova tretiranja.

žensko oko

Suhe oči

Suvremeni život može negativno djelovati na naše oči, uzrokujući suhoću, svrbež, osjetljivost i nadraženost. Ovdje možete saznati više o uzrocima suhoće oka te načinima tretiranja i prevencije.